اشکنه خوش طعم به سبک های شیرازی و مشهدی
“اشکنه” چند طرز تهیه مختلف دارد که با سیب زمینی و حتی کشک هم درست می شود که یک غذای اصیل ایرانی می باشد.
طرز تهیه اشکنه با 4 روش مختلف
اشکنه از جمله خوراکی های ایرانی می باشد که معمولا با نان سرو میشود ، که دارای تاریخچه بسیار دراز مدت می باشد که اوایل در نواحی خراسان طبخ می شده است.
اطلاعات برای اشکنه
نام دیگرکشورناحیهاشکینهایرانخراسان
اشکنه در طعم های مختلف طبخ می شود که از جمله آن ها می توان به :
ا
طرز تهیه اشکنه با 4 روش مختلف
اشکنه از جمله خوراکی های ایرانی می باشد که معمولا با نان سرو میشود ، که دارای تاریخچه بسیار دراز مدت می باشد که در اوایل در نواحی خراسان طبخ می شده است.
اطلاعات برای اشکنه
نام دیگر
کشور
ناحیه
اشکینه
ایران
خراسان
اشکنه در طعم های مختلف طبخ می شود که از جمله آن ها می توان به :
اشکنه کشک
اشکنه عدس
اشکنه سیب زمینی
اشکنه شیرازی
اشکنه گوجه فرنگی
و اما در ادامه این مطلب قصد داریم طرز تهیه اشکنه را به چهار نوع مختلف بر
“اشکنه” خوش طعم به سبک های شیرازی و مشهدی
“اشکنه” چند طرز تهیه مختلف دارد که با سیب زمینی و حتی کشک هم درست می شود که یک غذای اصیل ایرانی می باشد.
طرز تهیه اشکنه با 4 روش مختلف
اشکنه از جمله خوراکی های ایرانی می باشد که معمولا با نان سرو میشود ، که دارای تاریخچه بسیار دراز مدت می باشد که اوایل در نواحی خراسان طبخ می شده است.
اشکنه
ادامه مطلب
طرز تهیه اشکنه شیرازی
اشکنه برای همه ایرانیها، متولد هر دههای که باشند، یک غذای نوستالژی و یادآور دستپخت بینظیر مادربزرگهاست. در سالهای دورتر به محض اینکه هوا کمی سرد میشد مادرها و مادربزرگها دست به کار میشدند و یک اشکنه خوشمزه به سبک خودشان بار میگذاشتند تا اعضای خانواده کمی به معده به خاطر خوردن غذاهای سنگین استراحت بدهند و از طرف دیگر یک غذای گرم و نرم میل کنند. اصلا انگار اشکنه غذایی برای بشارت تغییر فصل بود. از این ب
طرز تهیه اشکنه شیرازی
اشکنه برای همه ایرانیها، متولد هر دههای که باشند، یک غذای نوستالژی و یادآور دستپخت بینظیر مادربزرگهاست. در سالهای دورتر به محض اینکه هوا کمی سرد میشد مادرها و مادربزرگها دست به کار میشدند و یک اشکنه خوشمزه به سبک خودشان بار میگذاشتند تا اعضای خانواده کمی به معده به خاطر خوردن غذاهای سنگین استراحت بدهند و از طرف دیگر یک غذای گرم و نرم میل کنند. اصلا انگار اشکنه غذایی برای بشارت تغییر فصل بود. از این ب
اشکنه از جمله غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانیست، که از دیرباز مورد علاقه ایرانی ها بوده است، تاریخچه این غذا به خراسان قدیم بازمی گردد.
تهیه اشکنه در خانه هزینه بر نبوده و دستور پخت بسیار آسانی دارد، این غذا به همراه نان میل می شود.
مواد لازم برای اشکنه :
پیاز دو عدد متوسطسیب زمینی یک عدد متوسطتخم مرغ …دوعددشنبلیله خشک…یک قاشق غذاخورینعناخشک… یک قاشق غذاخورینمک و فلفل و زردچوبه بمقدار لازم
در مزه20 همراه ما باشید
ادامه مطلب
روز گذشته که داشتم مستند مسابقه خانه ما را نگاه می کردم هوس! اشکنه کردم! البته نه ازون مدل اشکنه ای که داخل برنامه توسط یکی از شرکت کننده ها پخته شد!
وقتی سرچ کردم در کمال ناباوری انواع مختلفی ازین غذا را دیدم که از بین اون ها اشکنه کشک واسم آشنا اومد و دل پذیر چون تخم مرغ نداشت و...
خلاصه که :
مواد لازم :
پیاز
کشک
نمک و فلفل و زرچوبه
نعنا
گردو
روش :
پیاز را داخل روغن داغ ریخته تفت داده تا طلائی شود...زرچوبه زده ، تفت داده...نعنا زده، تفت داده..کشک
طرز تهیه اشکنه
در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه اشکنه کشک و عدس و گوجه فرنگی مشهدی و شیرازی و تهرانی در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
مواد لازم برای طرز تهیه اشکنه
۴ عدد تخم مرغ
۲ عدد سیب زمینی
۲ قاشق غذاخوری پر آرد گندم
۵ قاشق غذاخوری پیاز داغ
یک و نیم قاشق چایخوری زردچوبه
۲ قاشق غذاخوری شنبلیله خشک
نمک و فلفل به میزان لازم
۵ لیوان آب
طرز تهیه اشکنه سیب زمینی
یک قابلمه
بردارید، پی
طرز تهیه اشکنه
در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه اشکنه کشک و عدس و گوجه فرنگی مشهدی و شیرازی و تهرانی در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
مواد لازم برای طرز تهیه اشکنه
۴ عدد تخم مرغ
۲ عدد سیب زمینی
۲ قاشق غذاخوری پر آرد گندم
۵ قاشق غذاخوری پیاز داغ
یک و نیم قاشق چایخوری زردچوبه
۲ قاشق غذاخوری شنبلیله خشک
نمک و فلفل به میزان لازم
۵ لیوان آب
طرز تهیه اشکنه سیب زمینی
یک قابلمه
بردارید، پی
طرز تهیه اشکنه
در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه اشکنه کشک و عدس و گوجه فرنگی مشهدی و شیرازی و تهرانی در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
مواد لازم برای طرز تهیه اشکنه
۴ عدد تخم مرغ
۲ عدد سیب زمینی
۲ قاشق غذاخوری پر آرد گندم
۵ قاشق غذاخوری پیاز داغ
یک و نیم قاشق چایخوری زردچوبه
۲ قاشق غذاخوری شنبلیله خشک
نمک و فلفل به میزان لازم
۵ لیوان آب
طرز تهیه اشکنه سیب زمینی
یک قابلمه
بردارید، پی
طرز تهیه اشکنه
در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه اشکنه کشک و عدس و گوجه فرنگی مشهدی و شیرازی و تهرانی در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
مواد لازم برای طرز تهیه اشکنه
۴ عدد تخم مرغ
۲ عدد سیب زمینی
۲ قاشق غذاخوری پر آرد گندم
۵ قاشق غذاخوری پیاز داغ
یک و نیم قاشق چایخوری زردچوبه
۲ قاشق غذاخوری شنبلیله خشک
نمک و فلفل به میزان لازم
۵ لیوان آب
طرز تهیه اشکنه سیب زمینی
یک قابلمه
بردارید، پی
طرز تهیه اشکنه
در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه اشکنه کشک و عدس و گوجه فرنگی مشهدی و شیرازی و تهرانی در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
مواد لازم برای طرز تهیه اشکنه
۴ عدد تخم مرغ
۲ عدد سیب زمینی
۲ قاشق غذاخوری پر آرد گندم
۵ قاشق غذاخوری پیاز داغ
یک و نیم قاشق چایخوری زردچوبه
۲ قاشق غذاخوری شنبلیله خشک
نمک و فلفل به میزان لازم
۵ لیوان آب
طرز تهیه اشکنه سیب زمینی
یک قابلمه
بردارید، پی
طرز تهیه اشکنه
در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه اشکنه کشک و عدس و گوجه فرنگی مشهدی و شیرازی و تهرانی در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
مواد لازم برای طرز تهیه اشکنه
۴ عدد تخم مرغ
۲ عدد سیب زمینی
۲ قاشق غذاخوری پر آرد گندم
۵ قاشق غذاخوری پیاز داغ
یک و نیم قاشق چایخوری زردچوبه
۲ قاشق غذاخوری شنبلیله خشک
نمک و فلفل به میزان لازم
۵ لیوان آب
طرز تهیه اشکنه سیب زمینی
یک قابلمه
بردارید، پی
طرز تهیه اشکنه
در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه اشکنه کشک و عدس و گوجه فرنگی مشهدی و شیرازی و تهرانی در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
مواد لازم برای طرز تهیه اشکنه
۴ عدد تخم مرغ
۲ عدد سیب زمینی
۲ قاشق غذاخوری پر آرد گندم
۵ قاشق غذاخوری پیاز داغ
یک و نیم قاشق چایخوری زردچوبه
۲ قاشق غذاخوری شنبلیله خشک
نمک و فلفل به میزان لازم
۵ لیوان آب
طرز تهیه اشکنه سیب زمینی
یک قابلمه
بردارید، پی
طرز تهیه اشکنه
در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه اشکنه کشک و عدس و گوجه فرنگی مشهدی و شیرازی و تهرانی در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
مواد لازم برای طرز تهیه اشکنه
۴ عدد تخم مرغ
۲ عدد سیب زمینی
۲ قاشق غذاخوری پر آرد گندم
۵ قاشق غذاخوری پیاز داغ
یک و نیم قاشق چایخوری زردچوبه
۲ قاشق غذاخوری شنبلیله خشک
نمک و فلفل به میزان لازم
۵ لیوان آب
طرز تهیه اشکنه سیب زمینی
یک قابلمه
بردارید، پی
طرز تهیه اشکنه
در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه اشکنه کشک و عدس و گوجه فرنگی مشهدی و شیرازی و تهرانی در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
مواد لازم برای طرز تهیه اشکنه
۴ عدد تخم مرغ
۲ عدد سیب زمینی
۲ قاشق غذاخوری پر آرد گندم
۵ قاشق غذاخوری پیاز داغ
یک و نیم قاشق چایخوری زردچوبه
۲ قاشق غذاخوری شنبلیله خشک
نمک و فلفل به میزان لازم
۵ لیوان آب
طرز تهیه اشکنه سیب زمینی
یک قابلمه
بردارید، پی
طرز تهیه اشکنه
در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه اشکنه کشک و عدس و گوجه فرنگی مشهدی و شیرازی و تهرانی در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
مواد لازم برای طرز تهیه اشکنه
۴ عدد تخم مرغ
۲ عدد سیب زمینی
۲ قاشق غذاخوری پر آرد گندم
۵ قاشق غذاخوری پیاز داغ
یک و نیم قاشق چایخوری زردچوبه
۲ قاشق غذاخوری شنبلیله خشک
نمک و فلفل به میزان لازم
۵ لیوان آب
طرز تهیه اشکنه سیب زمینی
یک قابلمه
بردارید، پی
روز گذشته که داشتم مستند مسابقه خانه ما را نگاه می کردم هوس! اشکنه کردم! البته نه ازون مدل اشکنه ای که داخل برنامه توسط یکی از شرکت کننده ها پخته شد!
وقتی سرچ کردم در کمال ناباوری انواع مختلفی ازین غذا را دیدم که از بین اون ها اشکنه کشک واسم آشنا اومد و دل پذیر چون تخم مرغ نداشت و...
خلاصه که :
مواد لازم :
پیاز
کشک
نمک و فلفل و زرچوبه
نعنا
گردو
روش :
پیاز را داخل روغن داغ ریخته تفت داده تا طلائی شود...زرچوبه زده ، تفت داده...نعنا زده، تفت داده..کشک
مواد لازم اشکنه
تخم مرغ ۴ عددپیاز ۱ عددآرد ۲ قاشق غذاخوریشنبلیله خشک شده ۱ قاشق غذاخوریرب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوریزردچوبه به اندازه کافیروغن مایع به اندازه کافیفلفل سیاه به اندازه کافینمک به اندازه کافی
طرز تهیه اشکنه
ابتدا پیازها را نگینی خرد می کنیم و در یک قابلمه مناسب به همراه مقداری روغن تفت می دهیم تا طلایی شوند ، سپس مقداری نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و پس از اینکه مواد را کمی تفت دادیم شنبل
اشکنه یکی از خوراکهای ایرانی است که به صورت معمول با نان میل میشود. این خوراک تاریخچهای طولانی دارد و ابتدا در نواحی خراسان پُخته شده است.
مواد لازم
1 عدد سیب زمینی
2 عدد تخم مرغ
1 عدد پیاز
1 قاشق شنبلیله خشک
1 قاشق غذاخوری آرد گندم
روغن
1 قاشق چایخوری زردچوبه
نمک و فلفل به مقدار لازم
دستور العمل
یک قابلمه کوچک و با دیواره بلند انتخاب میکنیم و در آن پیاز خرد شده را در روغن به طور کامل تفت میدهیم.
وقتی پیاز داغ حاضر شد، زردچوبه و ش
به نام خدا
تمام این دو سه هفته ی گذشته برام توی چنتا سوال خلاصه شده که جواب هیچ کدومشونو پیدا نمیکنم :|
یکم: به قول قدیمیا از محبت خارها گل میشن یا به قول جدیدیا برعکس؟
دوم: روزه بی نماز مثل اشکنه بی پیازه یا زنبور بی عسل یا قرمه سبزی بدون سبزی؟ (عذاب وجدان رهایش نمیکند زیرا نمازش قضا شده و پدرش او را مسلمان یه ماههای صدا میزند)
سوم: خوشحال باشیم که ربنای شجریان داریم یا ناراحت باشیم که ماه عسل نداریم؟
چهارم: چرا کتابا انقد گرون شده امسال؟
این اولین سفر دونفره ی ماست، مادر و پسری!
سفر به شهر پلها (سی و سه پل، پل خواجو، پل فلزی، پل وحید! و الخ) میرم به دیدار یاران قدیمی، فوامیل دور، رفقای مومن ارزشی!
اصفهان رو دوست دارم، چون میتونی تو میدون امامش، برای چند ساعتم که شده، از شر بلوای مدرنیته، به کاشیای مسجد شیخ لطف الله پناه ببری، یا میتونی خود شاه عباس بشی رو تخت عالی قاپو و فارغ از هیاهوی تاج و تخت بشینی به تماشای چوگان بازی، یا شایدم بشی یه زن پوشیه زده ی عصر صفوی، که اومده واسه
روستای
گلستان در 5 کیلومتری جنوب غربی مشهد و در نزدیکی شهر طرقبه قرار دارد. آب وهوای
معتدل روستای گلستان ، وجود رودخانه پر آب و درختان و باغات میوه ، دره های سرسبز و همچنین نزدیکی به شهر مشهد
سبب گردیده همواره مورد توجه گردشگران و
بومیان شهر مشهد قرار گیرد. آستان مقدس امام زادگان یاسر وناصر در روستای گلستان
قرار دارد. علت نامگذاری این روستای زیبا
به گلستان قرار گرفتن در بین کوه هایی بوده که از اطراف توسط آن ها محصور شده است.
جمعیت روستای گ
روستای
گلستان در 5 کیلومتری جنوب غربی مشهد و در نزدیکی شهر طرقبه قرار دارد. آب وهوای
معتدل روستای گلستان ، وجود رودخانه پر آب و درختان و باغات میوه ، دره های سرسبز و همچنین نزدیکی به شهر مشهد
سبب گردیده همواره مورد توجه گردشگران و
بومیان شهر مشهد قرار گیرد. آستان مقدس امام زادگان یاسر وناصر در روستای گلستان
قرار دارد. علت نامگذاری این روستای زیبا
به گلستان قرار گرفتن در بین کوه هایی بوده که از اطراف توسط آن ها محصور شده است.
جمعیت روستای گ
روستای
گلستان در 5 کیلومتری جنوب غربی مشهد و در نزدیکی شهر طرقبه قرار دارد. آب وهوای
معتدل روستای گلستان ، وجود رودخانه پر آب و درختان و باغات میوه ، دره های سرسبز و همچنین نزدیکی به شهر مشهد
سبب گردیده همواره مورد توجه گردشگران و
بومیان شهر مشهد قرار گیرد. آستان مقدس امام زادگان یاسر وناصر در روستای گلستان
قرار دارد. علت نامگذاری این روستای زیبا
به گلستان قرار گرفتن در بین کوه هایی بوده که از اطراف توسط آن ها محصور شده است.
جمعیت روستای گ
راه حل درست کردن آبگوشت
آبگوشت از غذاهای لذیذ و پر طرفدار ایرانی ها است که از ترکیب گوشت ،حبوبات و سبزیجات تشکیل شده است که با تیلیت کردن خورده می شود. همچنین آبگوشت از غذاهای اصیل و سنتیمانند اشکنه است . این غذا از زندگی کوچی و عشایری نیاکان ما، به دلیل فرهنگ دامپروری به جای مانده است.
آبگوشت انواع مختلف دارد که در شهر ها و مناطق مختلف با مواد و ادویه های متفاوتی طبخ میشود. که شناخته ترین آنها ، آبگوشت بزباش ، آبگوشت گندم و آبگوشت بلغور
اشکنه از غذاهای قدیمی ایرانی است که در گذشته در روزهای سرد سال یا زمانهایی که غذای بدون گوشت مقوی میخواستند، طبخ میشد.
اشکنه در واقع نوعی خوراک است که انواع گوناگونی دارد و در هر شهری به یک شکل تهیه میشود؛ البته نوع رایج این غذا اشکنه پیاز است که با سیبزمینی و تخممرغ درست میشود.
مواد لازم تهیه اشکنه :
پیاز: ۲ عدد
سیبزمینی: ۲ عدد
تخممرغ: ۲ عدد
شنبلیله خشک: ۲ قاشق غذاخوری
آرد گندم: یک قاشق سوپخوری
رب گوجهفرنگی: یک قاشق غذاخوری
راه حل درست کردن آبگوشت
آبگوشت از غذاهای لذیذ و پر طرفدار ایرانی ها است که از ترکیب گوشت ،حبوبات و سبزیجات تشکیل شده است که با تیلیت کردن خورده می شود. همچنین آبگوشت از غذاهای اصیل و سنتیمانند اشکنه است . این غذا از زندگی کوچی و عشایری نیاکان ما، به دلیل فرهنگ دامپروری به جای مانده است.
آبگوشت انواع مختلف دارد که در شهر ها و مناطق مختلف با مواد و ادویه های متفاوتی طبخ میشود. که شناخته ترین آنها ، آبگوشت بزباش ، آبگوشت گندم و آبگوشت بلغ
خواص ارده
ارده نوعی
ماده غذایی است که از کوبیده شدن کنجد، حاصل می شود معمولا ارده را به
عنوان یک غذای کامل برای وعده صبحانه میل میکنند.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص ارده کنجد و شیره انگور و خرما و عسل در طب سنتی در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
ارده یا طحینه
ارده یا طحینه خوراکیست که از دانههای کنجد تفت داده شده و کوبیده شده بدست میآید. از ارده در آشپزی لبنانی، ارمنی، یو
خواص ارده
ارده نوعی
ماده غذایی است که از کوبیده شدن کنجد، حاصل می شود معمولا ارده را به
عنوان یک غذای کامل برای وعده صبحانه میل میکنند.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص ارده کنجد و شیره انگور و خرما و عسل در طب سنتی در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
ارده یا طحینه
ارده یا طحینه خوراکیست که از دانههای کنجد تفت داده شده و کوبیده شده بدست میآید. از ارده در آشپزی لبنانی، ارمنی، یو
خواص ارده
ارده نوعی
ماده غذایی است که از کوبیده شدن کنجد، حاصل می شود معمولا ارده را به
عنوان یک غذای کامل برای وعده صبحانه میل میکنند.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص ارده کنجد و شیره انگور و خرما و عسل در طب سنتی در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
ارده یا طحینه
ارده یا طحینه خوراکیست که از دانههای کنجد تفت داده شده و کوبیده شده بدست میآید. از ارده در آشپزی لبنانی، ارمنی، یو
خواص ارده
ارده نوعی
ماده غذایی است که از کوبیده شدن کنجد، حاصل می شود معمولا ارده را به
عنوان یک غذای کامل برای وعده صبحانه میل میکنند.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص ارده کنجد و شیره انگور و خرما و عسل در طب سنتی در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
ارده یا طحینه
ارده یا طحینه خوراکیست که از دانههای کنجد تفت داده شده و کوبیده شده بدست میآید. از ارده در آشپزی لبنانی، ارمنی، یو
خواص ارده
ارده نوعی
ماده غذایی است که از کوبیده شدن کنجد، حاصل می شود معمولا ارده را به
عنوان یک غذای کامل برای وعده صبحانه میل میکنند.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص ارده کنجد و شیره انگور و خرما و عسل در طب سنتی در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
ارده یا طحینه
ارده یا طحینه خوراکیست که از دانههای کنجد تفت داده شده و کوبیده شده بدست میآید. از ارده در آشپزی لبنانی، ارمنی، یو
خواص ارده
ارده نوعی
ماده غذایی است که از کوبیده شدن کنجد، حاصل می شود معمولا ارده را به
عنوان یک غذای کامل برای وعده صبحانه میل میکنند.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص ارده کنجد و شیره انگور و خرما و عسل در طب سنتی در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
ارده یا طحینه
ارده یا طحینه خوراکیست که از دانههای کنجد تفت داده شده و کوبیده شده بدست میآید. از ارده در آشپزی لبنانی، ارمنی، یو
خواص ارده
ارده نوعی
ماده غذایی است که از کوبیده شدن کنجد، حاصل می شود معمولا ارده را به
عنوان یک غذای کامل برای وعده صبحانه میل میکنند.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص ارده کنجد و شیره انگور و خرما و عسل در طب سنتی در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
ارده یا طحینه
ارده یا طحینه خوراکیست که از دانههای کنجد تفت داده شده و کوبیده شده بدست میآید. از ارده در آشپزی لبنانی، ارمنی، یو
خواص ارده
ارده نوعی
ماده غذایی است که از کوبیده شدن کنجد، حاصل می شود معمولا ارده را به
عنوان یک غذای کامل برای وعده صبحانه میل میکنند.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص ارده کنجد و شیره انگور و خرما و عسل در طب سنتی در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
ارده یا طحینه
ارده یا طحینه خوراکیست که از دانههای کنجد تفت داده شده و کوبیده شده بدست میآید. از ارده در آشپزی لبنانی، ارمنی، یو
خواص ارده
ارده نوعی
ماده غذایی است که از کوبیده شدن کنجد، حاصل می شود معمولا ارده را به
عنوان یک غذای کامل برای وعده صبحانه میل میکنند.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص ارده کنجد و شیره انگور و خرما و عسل در طب سنتی در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
ارده یا طحینه
ارده یا طحینه خوراکیست که از دانههای کنجد تفت داده شده و کوبیده شده بدست میآید. از ارده در آشپزی لبنانی، ارمنی، یو
خواص ارده
ارده نوعی
ماده غذایی است که از کوبیده شدن کنجد، حاصل می شود معمولا ارده را به
عنوان یک غذای کامل برای وعده صبحانه میل میکنند.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص ارده کنجد و شیره انگور و خرما و عسل در طب سنتی در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
ارده یا طحینه
ارده یا طحینه خوراکیست که از دانههای کنجد تفت داده شده و کوبیده شده بدست میآید. از ارده در آشپزی لبنانی، ارمنی، یو
گرم
غذاها ، خوراک ها و تنقلات
آش شله قلمکار - آش شله - مرصع پلو - شیرین پلو - سبزی پلو - دم پختک - خورشت قیمه - خورشت قرمه سبزی - خورشت کرفس - خورشت فسنجان بادام - خورشت فسنجان گردو - خورشت به - خورشت هویج - خورشت قلیه ماهی - کباب برگ گوسفند - کباب کوبیده گوسفند - کباب ترکی با گوشت بوقلمون - کوکو سبزی - کوکو تره - شامی - تاس کباب - کوفته ریزه - نخودآب - اشکنه - آب گوشت - حلیم گندم - بریانی - فلافل نخود - خوراک کدو حلوایی - سمنو - کاچی - حلوا - رنگینک - ارده با شیره ا
می گویند پدری همیشه با دستان خالی وارد خانه میشد و برای خوشحالی خانوادهاش در بدو ورود آروغی از پس و پیش میزد تا آنها را بخنداند! بعد هم، با دستانی به حالت دو کفه دعا؛ از خدا میخواست تا این خوشی را از اعضای خانوادهاش نگیرد!
خب؛ جای هیچ بحثی نیست در زمانه شیوع خطرناک شعار«امید و نشاط»؛ بالا فرستادن یک «اسباب بازی نامهبر» خیلی راحتتر و در عین حال خندهدارتر از پایین کشاندن «قیمتهای شرمآور» است!
من که سردرنمیآورم چرا مسئ
آلبالو نام درخت و میوهای است. میوه آن ترش مزه و سرخ رنگ است. بلندی درخت آن ۳ تا ۱۰ متر است. صد گرم آلبالو ۱۶ گرم مواد قندی، ۰/۸۵ گرم پروتئین و ۸/۶ کالری دارد. به علاوه صد گرم آن حدود ۵۰ میلیگرم کلسیم، ۲۰ میلیگرم فسفر، ۱ میلیگرم آهن، ۴۰۰ واحد بینالمللی ویتامین آ، ۰/۱۴ میلیگرم تیامین، ۰/۱۲ میلیگرم ریبوفلاوین، ۵ میلیگرم ویتامین C و نیز مقداری سدیم، منیزیم، پتاسیم، مس، روی و املاح دیگر دارد.
برای آلبالو خواص زیادی ذکر کردهاند که از ج
مواد لازم: آرد، آب، نمک، مایه خمیر، کنجدف پیاز، سبزی معطر و زعفران.
طرز تهیه : ابتدا خیمر را آماده می کنیم و آن را به تکه تکه کرده و به اندازه و وزن مورد نظر تقسیم می کنیم یا اصطلاحا خمی ر را چونه می کنیم. پس از از این کار به مدت 1 تا 2 ساعت چونه ها را در مکانی گرم قرار می دهیم تا اصطلاحاً وربیاید ( پف کند). در این فاصله که خمیر آماده می شود مواد روی نان را درست می کنیم.
کنجد، پیاز رنده شده، سبزی های معطر و زعفران را با یکد یگر مخلوط می کنیم. برخی به س
لیست ۲۰ غذای دانشجویی
با این که آشپزی یکی از بزرگترین و لذت بخش ترین کارهای دنیاست ولی این روزها افراد به دلایل مختلف زمان و فرصت کافی برای غذا درست کردن را ندارند. در نتیجه ترجیح می دهند یا غذا را به صورت آماده تهیه کنند یا همیشه به دنبال درست کردن غذاهای ساده ای هستند که بتوانند آن ها را در کمترین زمان ممکن درست کنند. دانشجوها هم از این امر مستثنا نیستند. اگر دانشجو هستید یا زمانی در خوابگاه های دانشجویی زندگی می کردید حتما تجربه ی خوردن ی
روز دکوی به محض تاریک شدن ما شام می خوردیم و می خوابیدیم . تازه برق آمده بود و بعضی ها تا برقو خموش چراغو می داشتند ( معمولا ساعت 10 شب محمود کارخونه با دو بار خاموش روشن کردن علامت می داد و بعد خاموش می کرد)
کمی از شب گذشته بود که ناگهان صدای جار عبد ا.. ملاحسن بلند شد . " صبا ه کشمون سقله او مهی درو ست " و چند بار تکرار شد . من از این خبرخیلی خوشحال شدم چرا که فردا می توانستم با باباپیر بروم کشمون سقله ، آن شب منگال ها و اره های وعدال ویا در جرک دیوال
بابای سعیده، شوهر خاله ام، کارمند بانک کشاورزی بود و ده سال دوم خدمتش منتقل شده بود نمین. ده سالی بود که نمین زندگی میکردن و با تموم شدم ماموریتش برگشته بودن تهران.خدابیامرز مثل گربه، که بچه هاش رو تو اولین سوراخ امنی که پیدا میکنه جا میده و خودش میره دنبال یه لونه بزرگتر، اولین خونه ای که بنگاه نشونش داد رو خرید و همونجا ساکن شد و چند سالی طول کشید تا یه لونه امنتر پیدا کنه. لونه ای که خریده بود اواسط یه کوچه باریک و دراز و بن بست بود که سرتاسر
اواخر دهه چهل ننه سکین با نوزادی در بغل و هفت فرزند از دم بخت تا خردسال ناخوشی بدی گرفت که خانواده را بسیار برآشفت، و همان موقع بابااکبر نذر کرد که اگر ننه خوب شود هر سال ده روز اول نوروز را روضه بخواند...بماند که چه ها گذشت بر ریز و درشت آن خاندان اما با تجویز و محبت و حمایت مرحوم دکتر پاکنژاد بالاخره فرشته عافیت رسید و ننه خوب شد.
از اوایل دهه پنجاه بود که روضه خوانی شروع شد.
وسطهای همان دهه من و سه چهار تا از نوه های دیگر رسیدیم و من از آنجا یا
«ولیان» از طریق اتوبان کرج – قزوین و از پیاده شدن پل کردان و دهات کوهسار با جاده آسفالت متناسب دسترسی است. در مسیر این خانه دادن شهر کوهسار، روستاهای کردان، خوروین، آجین دوجین و چند روستای دیگر قرار دارند.این ایالت هم قرین دیگر روستاهای ساوجبلاغ بهار و تابستان هایی متحمل و دلپذیر و زمستان هایی سرد و برفی دارد. فداکار گمانه زنی ها که البته با بررسی بنای خانه ای قدیمی داخل روستای ولیان لباس پژمرده است، از قدمت ۳هزار ساله این روستا حکایت دارد.
چی میخوریم که سردیمون میشه ؟
زمان مطالعه : 6 دقیقه
برخی از مواد غذایی دارای طبع سرد و برخی دیگر دارای طبع گرم هستند شناخت این طبع ها و همچنین طبع بدن خود می توانید تعادلی خوب را در بدن خود ایجاد کنید.اصطلاح سردی کردن در چه مواقعی به کار میرود
برخی از افراد با مصرف مواد غذایی دارای طبع سرد دچار دل درد ، دل پیچه و تهوع می شوند و اصطلاحا سردی می کنند . این علائم بیشتر در فصل بهار و تابستان با خوردن میوه هایی با طبع سرد برای افراد به وجود می آی
متن طولانیه می تونید اون متن زیرخط کشیده شده رو بخونید
قبل حجامت نهارم نون خالی بود
بعد حجامت شامم نون خالی بود
چرا؟ چون پرهیز غذایی داشتم
دیروز نهار ماکارونی بود که توش گوشت و سیب زمینی داشت
دیشب شام هم هرچی به یخچال نگاه کردم چیزی پیدا نکردم
پنیر
ماست
کره
اشکنه گوجه
بادمجون گوجه
فقط مربا و عسل بود که دلم ورنمی داشت
همون اول که اومده بودم یه قاشق عسل و سیاهدانه رو با آب قاطی کرده بودم خورده بودم
چقدر بدبختم نه؟
به خواهرم که گفتم
فرمانروایان دلار باید از تخت به زیر کشیده شوند،
تا اقتصاد بیمار ایران نجات پیدا کند. زیرا فقط با حذف دلار است که: میتوان به
استقلال پولی و بانکی دست پیدا کرد، و بدون حضور اغیار، برای کشور خود برنامه ریزی
مطمئن داشت. البته این کار عملا اجرا می شود! ولی خیالا اجرا نمی شود، و همین امر
باعث ایجاد جو: روانی و بیماری ظاهری اقتصاد می شود. بعد از ملی شدن نفت، ایران
روی دلار را ندید! به همین دلیل با اینکه: دلار برابر یک ریال تعیین شده بود، هر
روز گرانتر ش
آیا می دانستید کهن ترین شهر های تاریخی دنیا دارای یک نماد و یک داستان ایینی هستند که معمولا گردشگران و توریست ها آن شهر را به آن داستان یا نماد می شناسند. مثلا نماد شهر رم یک گرگ هست، که در حال شیر دادن به دو پسر بچه می باشد و این نماد در همه جا دیده می شود و هنگامی که شما وارد شهر رم می شوید این نماد را در جای جای شهر می بینید و در باره آن داستان ها می شنوید. یا نماد شهر بروکسل یک پسربچه ایستاده هست که در حال ادرار می باشد و مجسمه این پسر بچه در همه
شعر در مورد زخم دل
در این مطلب از سایت جسارت سعی کرده ایم حدود 100 شعر از اشعار زیبا را در مورد زخم دل برای شما تهیه نماییم.برای دیدن این اشعار به ادامه مطلب مراجعه نمایید
تیر غم دنیا به دل ما نرسد
زخم دل عاشق از کمانی دگرست
این ره تو به زهد و علم نتوانی یافت
گنج غم عشق را نشانی دگرست
از قول و غزل سایه چه خواهی دانست
خاموش که عشق را زبانی دگرست
شعر در مورد زخم دل
من زخم های بی نظیری به تن دارم
اما تو مهربان ترینشان بودی
عمیق ترینشان….عزیز ترینشان…
از نوستالژی خوشمزه آش کشک خاله به خواص واقعی کشک میرسیم.آیا میدانستید که این ماده شور کلسیم دار، باعث لاغری شما میشود؟ با مجله دلتا همراه باشید.
آش کشک خاله حتما خوردن دارد؛ مخصوصا اگر با کشک خشک یا مایع خانگی باشد! شاید همیشه در خانواده بزرگ و کلسیم دار لبنیات بیشتر دنبال خوردن ماست، شیر و پنیر بودهایم و جای کشک در این خانواده بزرگ خالی بوده است.
بهتر است بدانید که کشک یکی از محصولات کاملا ایرانی است که از ماست تهیه میشود. این ماد
فارس نوشت:: ماه رمضان در فرهنگ ایرانِ اسلامی دارای
احترام فراوان بوده است و در این ماه مردم اقبال بیشتری به راز و نیاز با
خدا و انجام عبادات داشتهاند. در فرهنگ مردم تهران نیز این مورد به چشم
میخورد و در کتب تاریخی متعددی این موضوع منعکس شده است. جعفر شهری در جلد
سوم کتاب «تهران قدیم» در این باره مینویسد:
ریزهخوانی و مناجات
تقریباً از سه ساعت به اذان مانده یعنی با اولین
ریزهخوانیهای مناجاتیان، زنها بیدار شده یکدیگر را برای پخت
❤️برگی از زندگینامه شاهدکویر شهید محمداسدی مزینان
✍️محمد اسدی مزینانی فرزند حاج علی سال1342ه.ش درمزینان به دنیا آمد . شخصیت معنوی او در دامان والدینی شکل گرفت که سراسر زندگی شان برای رضای خداوند و شرکت درمجالس مذهبی بوده و می باشد.
پدرمحمد انسانی خوش برخورد و خوش صحبتی است که علی رغم زحمات طاقت فرسایش درکشاورزی هیچگاه لبخند ازلبانش محو نمی شود او از طرف مادری وابسته سلسله جلیله سادات است و مادری نمونه و به شدت معتقد داشت که کراماتش همیشه د
درباره این سایت